homepage

Even bijpraten met Nel Everts van KBO Bovenkerk-Aalsmeer

Het is een prachtige 1ste Pinksterdag . De zon schijnt. Ik zie veel wandelaars, joggers en fietsers richting het Amsterdamse Bos gaan vanaf mijn balkon. Terwijl ik dit zo bekijk, gaan mijn gedachten terug naar de uitgave van Kom Bij Ons van maart 2024 waarin onze voorzitter Bep Heemskerk onder de titel ‘Even bjpraten met’ haar afscheidswoorden heeft geschreven. En in de uitgave van april 2024 werd het droevige bericht geplaatst van haar overlijden. Helaas, we missen haar en zullen niet meer kunnen genieten van haar berichtjes en mededelingen. Maar om dit achterwege te laten past niet in haar nagedachtenis. Daarom wil ik u toch even verwijzen naar onze ‘Zomer Ontmoeting’ op 5 juni 2024. U kunt nog inschrijven tot 3 juni 2024. En verder naar alle andere artikelen en mededelingen. Wellicht heeft u ook een leuk verhaal. Laat u horen en schroom niet om uw gedachten of belevenissen op papier te zetten.Wij zien dat graag tegemoet.

Ik wens u veel leesplezier,
Nel Everts